Linkedin Twitter Facebook YouTube Mail

Wij wensen u, uw familie en uw medewerkers een fijne kerstperiode toe met alle goeds voor het nieuwe jaar!We willen deze gelegenheid gebruiken om al onze relaties te bedanken voor het geschonken vertrouwen tijdens het afgelopen jaar. Wij waarderen het ten zeerste dat we hebben mogen bijdragen aan ondernemingen in hun streven naar betere prestaties en de ontwikkeling van haar medewerkers.Afgelopen jaar hebben we ons eerste lustrum gevierd. Voor ons kenmerkte het afgelopen jaar zich door de volgende mijlpalen.

  1. Onze opdrachten werden het afgelopen jaar weer wat internationaler. Inmiddels komt voor het tweede aaneengesloten jaar meer dan de helft van onze activiteiten uit het buitenland. Het is fascinerend om in deze tijd op deze manier te kunnen werken. Waarbij de technologie voor ons bureau zoveel mogelijk maakt.
  2. Afgelopen zomer hebben we ons eerste boek uitgebracht: Regisseer je eigen loopbaansucces. We hebben er meer dan drie jaar aan gewerkt. Eindelijk was het dan zover. Inmiddels gebruiken we het in onze eigen praktijk en is het via verschillende winkels (online en offline) verkrijgbaar in Belgie en Nederland. Nu is het boek alleen nog in het Nederlands. We zullen het zo snel als mogelijk in het Engels uitbrengen.
  3. Voor sommige van onze relaties van het eerste uur zijn we inmiddels meerdere jaren aaneengesloten aan het werk, zoals bijvoorbeeld bijvoorbeeld voor Mercedes-Benz, Barry Callebaut en Marine Harvest. Met sommige andere relaties zijn we pas in 2014 beginnen te werken. Zoals bijvoorbeeld met ForFarmers, Bol.com en Electrolux. Wij zijn dankbaar aan onze trouwe en nieuwe relaties dat we voor hen onze programma's mochten uitvoeren.
  4. Afgelopen jaar is ons team nog wat verder uitgebreid, met Rita Dreessen en Patrick Arlequeeuw die ons team zijn komen versterken. Hun internationale ervaring geeft ons weer opwindende nieuwe mogelijkheden. Momenteel werken we met hen aan de eerste opdrachten.
Voor het zesde jaar op rij gaat komend jaar een deel van onze opbrengsten naar de Stichting De Uitdaging in Ulvenhout (Nederland). Een stichting die mensen met een verstandelijke beperking daadwerkelijk helpt door middel van het aanbieden van een werkplek en het geven van een actieve plaats in de maatschappij. Daarnaast zijn we dit jaar ook internationaal gestart met het uitvoeren van enkele van onze programma's voor Non Governmental Organizations. De andere charity organisaties die we actief steunen treft u hier aan.

Nogmaals hartelijk dank voor het geschonken vertrouwen en we hopen dat 2015 u veel geluk, een goede gezondheid en voorspoed mag brengen.

Namens het team van tèn company.
Stay inspired and receive your new column every two weeks

We want to give the people in our network a little bit of inspiration on a regular basis. We will never send you any spam.

Prefered language
Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437