Linkedin Twitter Facebook YouTube Mail

Wij wensen u, uw familie en uw medewerkers een fijne kerstperiode toe met alle goeds voor het nieuwe jaar!

We willen deze gelegenheid gebruiken om al onze relaties te bedanken voor het geschonken vertrouwen tijdens het afgelopen jaar. Wij waarderen het ten zeerste dat we hebben mogen bijdragen aan ondernemingen in hun streven naar betere prestaties en de ontwikkeling van haar mensen.

Komend jaar vieren we ons eerste lustrum. In maart 2014 zijn we vijf jaar actief om precies te zijn. We blijven continu bezig om onze dienstverlening verder uit te breiden en te innoveren. Afgelopen jaar zijn we steeds vaker betrokken geraakt bij opdrachten die zich afspelen op het snijvalk tussen strategie-executie en ontwikkeling van het management. We hebben onze assessment mogelijkheden verdiept en uitgebreid. In de lente van 2014 zullen we ons eerste boek publiceren. Hou daarvoor onze website en sociale media uitingen in de gaten. Onze opdrachten zijn afgelopen jaar nog internationaler geworden.

Voor het zesde jaar gaat komend jaar een deel van onze opbrengsten naar de Stichting De Uitdaging in Ulvenhout (Nederland). Een stichting die mensen met een verstandelijke beperking daadwerkelijk helpt door middel van het aanbieden van een werkplek en het geven van een actieve plaats in de maatschappij. De andere charity organisaties die we actief steunen treft u hier aan.

Nogmaals hartelijk dank voor het geschonken vertrouwen en we hopen dat 2014 u veel geluk, een goede gezondheid en voorspoed mag brengen.

Namens het team van tèn company.
Stay inspired and receive your new column every two weeks

We want to give the people in our network a little bit of inspiration on a regular basis. We will never send you any spam.

Prefered language
Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437