Linkedin Twitter Facebook YouTube Mail

Fijne feestdagen

Wij wensen u, uw familie en uw medewerkers een fijne kerstperiode toe met alle goeds voor het nieuwe jaar!

We willen deze gelegenheid gebruiken om al onze relaties te bedanken voor het geschonken vertrouwen tijdens het afgelopen jaar. Wij waarderen het ten zeerste dat we hebben mogen bijdragen aan ondernemingen in hun streven naar betere prestaties en de ontwikkeling van haar mensen.Afgelopen jaar is onze kring van relaties gegroeid, ondanks het feit dat wij ook merken dat het economisch klimaat bij een aantal van onze relaties uitdagend is. Onze activiteiten zijn verder toegenomen in Europa met opdrachten in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. We hebben in de persoon van Paul Preston bovendien een nieuwe Engelse associate mogen verwelkomen in ons team, waar we blij mee zijn. Steeds vaker werken we inmiddels samen met een geselecteerde groep alliantie partners, waardoor we onze relaties ook buiten onze eigen kernactiviteiten kunnen adviseren.

De afgelopen maanden hebben we als buro verder geïnvesteerd in uitbreiding van onze assessment mogelijkheden door externe certificering te verkrijgen in:
  1. MRG's Sales Performance Assessment. Hoe benadert iemand de sales rol?
  2. Hogan Dark Side Assessment. Welke overtuigingen maken dat een executive kan ontsporen? Onderzoek wijst uit dat 55 - 75% van alle leiders op enig moment in hun carrière ontspoort!
  3. In februari 2013 zullen we in Dublin tenslotte MRG's Personal Directions toevoegen aan onze portfolio. Wat zijn de drivers waardoor iemand voldoening uit zijn leven haalt? Waardoor we verdieping en versnelling kunnen brengen voor advies bij persoonlijke ontwikkeling en carrière succes.
Voor het vijfde jaar alweer gaat ook komend jaar een deel van onze opbrengsten naar de Stichting De Uitdaging in Ulvenhout (Nederland). Een stichting die mensen met een verstandelijke beperking daadwerkelijk helpt door middel van het aanbieden van een werkplek en het geven van een actieve plaats in het maatschappelijk verkeer.

Nogmaals hartelijk dank voor het geschonken vertrouwen en we hopen dat 2013 u veel geluk, een goede gezondheid en voorspoed mag brengen!

Namens het team van tèn company,

Herman & Paul
Stay inspired and receive your new column every two weeks

We want to give the people in our network a little bit of inspiration on a regular basis. We will never send you any spam.

Prefered language
Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: tencompany.org in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437